Alépítmény szigetelés
Talajnedvesség és talajpára elleni szigetelésekre általában a "hagyományos" kivitelezésű ragasztott bitumenes lemezszigetelésre gondol. A poliuretán hab szigetelés egy egyszerűbb, gyorsabb, tökéletesebb megoldást tud biztosítani. A felhordott poliuretán hab réteg egy teljesen egybefüggő toldásmentes réteget képez a felületen, ellenben a tekercses szigeteléssel, ami későbbiekben a toldásoknál problémás lehet. Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Alépítmény szigetelés Alépítmény szigetelés

Zártcellás szórt poliuretán szigetelőhab: A kétkomponensű helyszínen szórási eljárással előállítható zártcellás kemény poliuretán habok kiváló hő és vízszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. A komponensek keveredésekor hő és vegyi reakció hatására gázosodnak és zárt sejtstruktúrájú anyagot hoznak létre. Mindössze néhány másodperc alatt folyékonyból szilárd halmazállapotúvá változik, többszörösére növekszik. Technikai paraméterei, kiváló fizikai tulajdonságai és sokrétű felhasználása miatt nélkülözhetetlen anyaggá vált, mással nem helyettesíthető.

A nyersanyagok cseppfolyós állapotban kerülnek szállításra. Hordozható habszórókkal nagyobb felületeket is rövid idő alatt kezelni lehet. A berendezés két tartályból áll, egy az A illetve egy a B komponensnek, valamint egy könnyen kezelhető keverőfejből, ami egyszerűen csatlakoztatható a rugalmas tömlőkhöz. A nyersanyagok állandó hőmérsékleten tartása elengedhetetlen az egyenletes keveréshez, ezért a gép és a tömlők is fűthetőek. Pontosa adagolással a keverék egyenletesen hordható fel. Pillanatok alatt felhabosodik és tartós szigetelő réteggé szilárdul.