Purhab szigetelés alapanyag

 

Az EUPOR széles körben elismert, a globális piacvezető poliuretán hab, poliuretán bevonat és poliurea bevonatok értékesítésével foglalkozik.

Partnereink:
Maris polymers: 2012-től képviseljük a hazai piacon a Maris Polymers poliuretán bevonat gyártó céget, rendszerei világszerte több mint 75 országban elérhetőek.
Ultrapur: 2009-től képviseljük a hazai piacon az Ultrapur poliuretán hab gyártó céget, kiváló magas minőségű termékei megfelelnek az európai előírásoknak.
Graco: Cégünk szerződött viszonteladó / szervíz partnere a világvezető GRACO kétkomponenses purhab szórógép gyártó cégnek. A legkorszerűbb eszközöket kínáljuk szórt purhab felhordásához, amelyek garantálják a tökéletes szigetelést.

Tevékenységeink:
Gyártás: Cégünk kiváló minőségű poliurea bevonatok gyártásával, egyedi rendszerek fejlesztésével foglalkozik.
Kivitelezés: Tevékenységünk kiterjed a lapostetők, hullámpala - trapézlemez fedésű épületek, gazdasági csarnokok, tartályok, valamint családi házak és egyéb speciális felületek szigetelésére.
Gépforgalmazás: Amennyiben saját szigeteléssel foglalkozó vállalkozást indítana, nemcsak a gépek beszerzésében, hanem 2005-óta szerzett kivitelezési tapasztalatainkkal a komplett oktatásban is segítségére lehetünk.
Alapanyag forgalmazás: A gépforgalmazás mellett a gépekkel kijuttatható alapanyag ellátásban / beszerzésben is komplett szolgáltatást nyújtunk.

 

Purhab lapostető szigetelés Tető szigetelés Tető vízszigetelés és hőszigetelés